House Mallorca kwam 10 jaar geleden als een klein verhuurbedrijf tot stand toen Juan Carlos en Wieteke enkele villa’s van vrienden en bekenden begonnen te verhuren. Doordat we met weinig villa’s begonnen, konden we ons goed richten op de service om zo te leren wat onze klanten willen.
 
In de afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid tot 50 villa’s en appartementen vooral gelegen in het Noorden, Zuiden en Westen van Mallorca. Dit zullen er niet meer worden omdat we het belangrijk vinden om een persoonlijke service en contact aan te bieden aan onze gasten. Mede daardoor is in 2012 Ivanna bij ons team aangesloten om de huizen in het Zuiden van het eiland te managen.
 
Wij zijn altijd opzoek naar mooie, goed verzorgde villa’s met een privé zwembad of een appartement aan het strand. Elk jaar zullen er om verschillende redenen een aantal huizen uit onze selectie verdwijnen, bijvoorbeeld doordat een woning verkocht wordt, hierdoor is elk jaar ruimte voor nieuwe huizen. Een andere reden om het aanbod jaarlijks te vernieuwen is omdat wij het belangrijk vinden om onze trouwe klanten steeds weer te verrassen met nieuwe woningen.
 
Graag delen wij onze kennis met u om te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke vakantie.
 • Wieteke Hageman

  Wieteke Hageman

  Villaspecialist

  “Ieder gezin en elke groep is verschillend en heeft andere wensen. Ik geniet ervan om voor elke klant de juiste woning voor hun verblijf op het eiland te vinden. Ik help mensen graag met leuke tips en andere handigheidjes voor, en tijdens hun verblijf op Mallorca.”

 • Juan Carlos Pujadas Arrom

  Juan Carlos Pujadas Arrom

  Villamanager & company lawyer

  “Ik bezoek de gasten zodra ze op Mallorca aangekomen zijn. Als geboren en getogen Mallorquin deel ik graag mijn kennis over het eiland en haar gastronomie. Ook ben ik het contactpersoon voor de huiseigenaren en regel ik de financiële rompslomp die vast zit aan het verhuren van een huis."

 • Fotograve & villamanager

Al 10 jaar dé expert voor luxe vakanties op Mallorca