Bent u eigenaar van een appartement of luxe villa met zwembad op Mallorca en overweegt u uw woning te huur aan te bieden? In dat geval is een nadere kennismaking met House Mallorca zeker de moeite waard.
 
Wij werken op basis van een commissie, als de villa niet verhuurt wordt, zijn er ook geen kosten. House Mallorca biedt uw villa aan via de website en neemt bij interesse van een huurder altijd eerst contact op met u om te verifiëren of de villa in de gewenste periode beschikbaar is. U blijft dus altijd baas over uw eigen planning.
 
Wij hanteren voor onze werkzaamheden een standaard commissie. Uiteraard stellen wij daar het volgende tegenover:
  • Professionele foto’s
  • Het up-to-date houden van de informatie van uw villa of appartement
  • Continu bijhouden van een optimale vindbaarheid
  • Het verzorgen van promotie en marketing
  • Het verzorgen van het gehele aanvraag/boekingsproces, inclusief administratieve afhandeling
  • Regelmatig bezoeken van de woning 
House Mallorca heeft inmiddels bijna tien jaar ervaring met de verhuur van luxe privé villa’s en appartementen. Dankzij deze jarenlange activiteiten in de markt, hebben we een uitgebreid netwerk en groot potentieel klantenbestand opgebouwd. U kunt daar als eigenaar van een luxe vakantievilla of appartement volop van mee profiteren.
De villa’s worden zorgvuldig geselecteerd en door ons aanbod beperkt te houden, blijft de exclusiviteit gewaarborgd.
Bijkomende voordelen van de samenwerking met House Mallorca zijn dat al het contact met de huurders via ons loopt en wij de gehele administratie voor onze rekening nemen. Bovendien hoeft u niet te adverteren of een eigen website bij te houden.
 
Denkt u dat uw villa in het aanbod van House Mallorca past? Neem dan contact met ons op door op onderstaande link te klikken:

Neem contact met ons op


  Terug naar home